Meest Gestelde Vragen

Hieronder staan de 8 meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

Wat is Digi Pluggen?

Digi Pluggen is een online database waar muzieklabels hun nieuwste releases beschikbaar stellen voor muzieksamenstellers, recensenten, promotors en muzikanten. Digi Pluggen is alleen toegankelijk voor mensen binnen de muziekbranche.

Welke muziek staat er op Digi Pluggen?

In de database van Digi Pluggen staan alle populaire muziekgenres van zowel de nationale als internationale releases. We bieden de nieuwste releases zo snel mogelijk aan op het platform en streven naar een zo compleet mogelijk aanbod.

Voor welke doeleinden is de muziek bedoeld?

Digi pluggen vergemakkelijkt het landelijk verspreiden van nieuw uitgebrachte muziek. De tracks mogen uitsluitend voor promotionele doeleinden worden gebruikt.

Hoelang blijft een nieuwe release beschikbaar?

Een nieuwe release zal maximaal tot 12 weken na release op de site beschikbaar blijven. Een promotor kan vervolgens bepalen dat deze periode wordt verlengd.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Registreren kan via de website van Digi Pluggen, door het invullen van een kort registratieformulier. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail ter verificatie van je e-mailadres. Wanneer de aanvraag door Digi Pluggen is gecontroleerd en goedgekeurd ontvang je een e-mail met toegangscodes.

Welke abonnementsvorm past bij mij?

Er zijn twee type abonnementsvormen. De eerste vorm is voor muzieksamenstellers en recensenten van bijvoorbeeld radiostations of televisieprogramma‚Äôs. Dit abonnement is enkel om de nieuwste releases van het platform te downloaden. Het abonnement is af te nemen voor een periode van 3 maanden of 1 jaar. Bij beide abonnementsvormen krijg je een maand gratis. Bij het afsluiten van een jaarabonnement behaalt u een voordeel van €71,- excl. BTW.

De tweede abonnementsvorm is speciaal gemaakt voor promotors en muzikanten. Met dit abonnement kun je muziek promoten en verspreiden naar nationale, regionale en lokale stations. Het is mogelijk om eenmalig een track (€50 excl. BTW) of een album (€75 excl. BTW) aan te leveren of om een abonnement te nemen en onbeperkt muziek aan te leveren. Er zijn twee abonnementsvormen mogelijk, een voor 6 maanden (€325 excl. BTW) of een jaarabonnement (€600 excl. BTW) waar je dus een voordeel van €50,- excl. BTW kan behalen.

Hoe werkt de betaling aan Digi Pluggen?

Er zal een gemachtigde maandelijkse automatische incasso afschrijving plaats vinden via de opgegeven creditcard of bankrekening.

Ik heb een vraag/probleem, waar kan ik terecht?

Vragen of opmerkingen kunnen gemaild worden naar: info@digipluggen.nl of neem telefonisch contact met ons op via het nummer 020-5301340. Onze helpdesk streeft ernaar om elke vraag binnen 24 uur te beantwoorden.