Release
Een release zal drie maanden online staan en kan gestreamd of gedownload worden als MP3 en/of WAV file. Wanneer een track on line komt, worden de gebruikers hier over geïnformeerd via onze wekelijkse mailing. Daarnaast komt er wekelijks een Digi Pluggen Top100 uit. Deze geeft de nummers weer die de voorgaande week het meest zijn geluisterd, gedownload en bewaard als favoriet.
Je kunt in die drie maanden dat je track online staat real time checken hoe vaak en door we de track wordt gedownload/ gestreamd. Dit kan door in te loggen op je persoonlijke account waar alleen de tracks aan gekoppeld zijn die door jou zijn aangeleverd.
Je kunt alleen een single aanleveren die niet wordt uitgebracht in samenwerking met een plugger. De singels die uitgebracht worden in samenwerking met een plugger ontvangen wij tijdens de wekelijkse plug.
Benodigde informatie
Het tarief voor het aanleveren van een single is €55,- (excl. BTW) en voor een album €80,- (excl. BTW). Ben je van plan meer dan 1 release per maand aan te leveren? Dan hanteren we de volgende prijzen: €350,- (excl. BTW) half jaar onbeperkt aanleveren / €600,- (excl. BTW) jaar onbeperkt aanleveren.
Om muziek aan te leveren, hebben wij de onderstaande gegevens nodig. Je kunt deze sturen naar ons e-mailadres: info@digipluggen.nl of via WeTransfer.
Wav-file
Artwork (jpg of png afb. min. 650x650px)

Artiest:

Titel:

Album:

Genre:

Taal:

Land (artiest):

Label:

Plugger:

Website (artiest):

Copyright info (auteur/componist):

Catalogusnummer:

ISRC code:

Datum wanneer de track online mag op Digi Pluggen:

Factuur
Om de factuur op te maken hebben we de volgende gegevens nodig:

Naam:

Bedrijfsnaam:

Adres:

Stad:

Postcode:

BTW nummer:

Ons systeem is alleen toegankelijk voor muzieksamenstellers, radio-dj's etc. Zodra de track online staat, krijg je hierover van ons een melding.
Bij vragen of opmerkingen, schroom niet te mailen of te bellen.