Exclusief netwerk

Digi Pluggen is niet voor iedereen beschikbaar. Om in aanmerking te komen voor een abonnement moet men kunnen aantonen binnen de muziekbranche werkzaam te zijn.

Digi Pluggen richt zich daarom primair met name op Radio- en TV-stations, DJ's, Labels, Muziekbedrijven, Promotors en Muziekrecensenten.

Exclusief netwerk

Meer dan alleen de mp3

Digi Pluggen biedt naast muziek ook achtergrond informatie over een release.

Zo is er extra informatie beschikbaar over de betreffende artiest, het label en/of de betreffende promotor. Per release kan er een waardering worden gegeven en is van elke track ook de WAV beschikbaar.

Meer dan alleen de mp3

Een gepersonaliseerde selectie

Iedereen heeft zijn eigen muzikale voorkeur. Daarom hebben we bij Digi Pluggen de knop Aanbevolen Releases bedacht. Hier komen alleen muziek releases die passen bij de door jou ingestelde voorkeuren.

Zo wordt je niet wekelijks overladen met releases waar je helemaal niet op zit te wachten.

Een gepersonaliseerde selectie

Anoniem

Wij hebben privacy hoog in het vaandel staan! De door ons gevraagde informatie wordt alleen gebruikt ter verificatie om toegang te verlenen tot het systeem.

Specifieke informatie met betrekking tot beluisterde muziek, downloads en ratings zijn strikt vertrouwelijk en worden door ons dus niet aan derden beschikbaar gesteld.

Anoniem

Jouw beoordeling

Vind je een release helemaal te gek, twijfel je nog of vind je het gewoon niks? Geef dan je persoonlijke beoordeling voor betreffende release.

Deze beoordeling is uitsluitend bedoeld als geheugensteuntje voor jezelf. Onder mijn beoordelingen vind je vervolgens alle releases die je tot dan beoordeeld hebt.

 

 

Jouw beoordeling